Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Battle Gearek

AirKor: Az egyik legerősebb Battle Gear. Nem sokat tudni még róla eleinte, csak annyit, hogy Dharak fegyvere, és a Gundalian Invadersben Barodiusnál van. A 21. részben használja először a Gundalian Invadersben Barodius, majd aztán a 24. részben újra. Nagyon elsöprő az ereje. A 25. részben is rajta maradt Dharakon, de nem használta Linehalt ellen. A 31. részben használta Dharak, de a harc végén AirKort kiütötte Drago.

AirKor:
dharak2.png

 

 

 

 

 

 

 

Elem: Gold(Darkus)
G erő: ???G(Mikor Dharakkal egyesül, +???Gt jelent)
Képességlapjai:
- AirKor Zayin: ???(AirKor Mezeje)


Smashtor: A 14. és 24. részben lehetett látni, amint Exokorral egyesült, majd harcolt külön a 25. részben is, majd Dharak Colossusként. Meg még a 31. részben harcolt, de ott elpusztította, vagy legalábbis legyőzte Drago. Smashtor Dharaknak bal oldalon van.

Smashtor:
nevtelen.png

 

 

 

 

 

Elem: Silver(Darkus)
G erő: ???G(Mikor Exokorral egyesül, +???Gt jelent)
Képességlapjai: -

Boomix: Egy erőteljes ágyú típúsú battle gear. Erősebb mint JetKor, legalábbis az alapereje. Későbbi használatánál, amely Marucho ellen volt, kiderül, hogy a képességei is erősebbek voltak JetKorénál, de végül Linehalttal vesztenek. Aztán pedig Boomixet Ren és Linehalt még használja, Linus és Shun ellen, de még Boomixszel is vesztenek Renék. A 19. részben használta, de nem volt sok értelme, a 23. részben használta Dan ellen, de végül vesztenek, majd a 24. részben ezzel támadja meg Linehalt Exokort. Majd a 25. részben is használja Dharak ellen. A 26. részben használja az 1. körben Linehalt Aranaut ellen, de vesztenek. A 34. részben azért használta először Linehalt, hogy bejussanak a kastélyba, aztán Krakix ellen is használta. A 35. részben nem volt már nagy szerepe.

Boomix:
gllg.jpg

 

 

 

 

 

 

Elem: Silver(Darkus)
G erő: 200G(Mikor Linehalttal egyesül, +200Gt jelent)
Képességlapjai:
- Mega Robbantó Zárás:
 -500G az ellenféltől(Mega Sortűz Lövés)
- Boomix Dimenzió: -400G minden ellenféltől, +400G Boomixxnek(Boomix Dimenzió Lövés)
- Boomix Erősítés: ???(Mega Mester Lövés)

 
 

 

ProfilképUtolsó képArchívum

Naptár
<< 10 / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 43282
Hónap: 814
Nap: 24